Zwembad Aanleggen Limburg

Sampers Bouw; jouw zwembad specialist Venlo

Creëer het ultieme vakantiegevoel met een prachtig zwembad in eigen tuin. De zomers worden heter en een zwembad in eigen tuin is tegenwoordig geen overbodige luxe. Kies voor optimaal bourgondisch genieten in eigen tuin, met een eigen zwembad dat compleet aan jouw wensen en verlangens voldoet. 

Wil je een zwembad voor recreatief gebruik, ben je op zoek naar meer ontspanning of wil je graag werken aan je gezondheid en je conditie op pijl houden? Er zijn legio mogelijkheden om dit mogelijk te maken. Benieuwd welke? Wij adviseren je graag. 

Sampers Bouw is een ervaren allround bouwbedrijf welke zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in zwembad aanleg. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw bieden wij een allesomvattende service. Wij realiseren een droom zwembad met alle mogelijke extra’s zoals een overkapping, buiten douche, warmtepomp, sfeerverlichting en streamer. Ben je op zoek naar inspiratie? 

Kom naar onze showroom in Blerick en laat je inspireren.

Zwembaden zijn er in verschillende maten, vormen en uitvoeringen. Van kunststof bad tot een bouwkundig ontwerp, met tegelwerk, een warmtepomp isolatie of andere extra’s. Kom naar onze showroom aan De Gruisdonk 8 in Blerick en laat je inspireren door de verschillende stijlen en producten in ons assortiment. Wij adviseren je graag over de verschillende baden, zwembad accessoires en onderhoudsproducten. 

Enkele populaire mogelijkheden van Sampers Bouw voor extra verfrissing aan huis:   

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak inplannen

Zet de eerste stap naar je droomzwembad en plan direct een afspraak met onze zwembad specialist, bij je thuis of in onze showroom. 

Laat je gegevens achter en selecteer een gewenste datum van het bezoek. Wij nemen na ontvangst van je gegevens zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van de afspraak. 

Advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je snel antwoord?  Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Zwembad Aanleggen Limburg

Zwembad laten aanleggen

Wil je een zwembad laten aanleggen? Laat je adviseren door Sampers Bouw. 

Als full-service bouwbedrijf maken wij zwembaden van hoge kwaliteit voor eindeloos zwemplezier. Vanuit vakmanschap ontwerpen wij zwembaden die aansluiten bij ieders wensen en vanuit expertise voegen we er nog een extra onderhoudsadvies aan toe. Tevredenheid vinden wij belangrijk, nét zoals de kwaliteit van onze werkzaamheden. 

Heb je een  kleine tuin en wil je graag een plunge pool? Of droom je van een grote buitenruimte met overkapping, buitendouche en wellness ruimte?

Door onze veelzijdige expertise kunnen wij je compleet begeleiding in het realiseren van ieder droomproject aan huis. Van grondwerk tot betegeling; bij Sampers Bouw vindt je alles onder een dak.  

Persoonlijk contact en heldere communicatie staat in onze deskundige begeleiding voorop. We komen daarom graag een keer bij je langs om al je wensen en behoeften in kaart te brengen en alle mogelijkheden te bespreken.  

Zwembad laten aanleggen Limburg

Wij zijn jouw zwembad specialist in Limburg!

Een zwembad aanleggen vraagt de nodige expertise. Hoe diep kunnen we graven? Liggen er ergens verborgen leidingen? Wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen? En welke plek in de tuin is het meest praktisch en passend?

Uit ervaring weten wij precies wat we moeten doen om jouw droomzwembad te realiseren én te onderhouden. We ontwerpen en bouwen we niet alleen zwembaden met alle bijkomende accessoires maar bieden ook onderhoudscontracten aan voor optimale zwemgenot voor nu én de toekomst.

Ben je op zoek naar inspiratie? Bezoek dan onze showroom in Blerick

Laat je verrassen  door de vele mogelijkheden van Sampers Bouw en bekijk hier onze laatste projecten in Limburg. 

Zwembad laten aanleggen kosten

Benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een zwembad? Vraag een offerte aan.

Het plannen van een zwembadproject is vaak een diepgekoesterden wens.  Laat je niet afschrikken door de gedachten “wat zou het kosten”. Vraag je eerder af wat het je oplevert! 

Een extra luxe of een gezonder leven? Meer ontspanning en levensgenot door je eigen privé Welness in de achtertuin. Wat je ook wenst; Jouw zwembad is volledig naar eigen wens, smaak én budget in te richten. Afhankelijk van design, grootte en materiaal bepaal je zelf uiteindelijk de kosten. Met onze ervaring helpen we je graag op weg in de vele mogelijkheden en producten.

Wij denken in mogelijkheden en adviseren je graag bij de bouw van jouw zwembad. Bereid je plannen goed voor en kom naar onze showroom in Venlo voor inspiratie, ideeën én een goed gesprek.

Wat kost het aanleggen van een zwembad?

Ben je nieuwsgierig of het financieel haalbaar is om een zwembad in je tuin aan te leggen? Sampers bouw kijkt graag met je mee. 

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we je wensen, voorkeuren in materiaal en maximale bestedingsruimte. Er zijn namelijk duizend mogelijkheden die uiteindelijk de totale kosten bepalen. Een warmtepomp, trap, zonnebed, elektrisch rolluik of waterval? Een simpel zwembad zonder extra’s, klein maar groot genoeg om een baantje te trekken met behulp van een streamer? Een zwembad aanleggen hoeft niet duur te zijn, je moet alleen weten waar je op moet letten! Wij voorzien je graag van een deskundig advies. 

Betrokken, vakkundig en persoonlijk advies. 

Wij hebben een breed assortiment aan producten voor de bouw van je langgekoesterde droom zwembad. Laat je inspireren en bezoek onze showroom. 

Zwembad in de tuin laten aanleggen

Een beetje extra luxe in eigen tuin

Spring jij binnenkort in je eigen ontworpen zwembad? Een beetje extra luxe kan geen kwaad. Leef gezonder, creëer meer woongenot en realiseer eindelijk dat zwembad in je eigen achtertuin. Voor de extra verfrissing tijdens de zwoele zomeravonden, voor een leuk zwempartijtje voor de kinderen uit de buurt op die ene hete dag in augustus of voor een herfstduik om je gezondheid op peil te houden. Welke reden je ook hebt voor het aanleggen van een zwembad, Wij zorgen voor een perfect aangelegd zwembad. 

Daarbij zijn we op de hoogte van de laatste trends en onderhoudstips om het zwemplezier jarenlang hoog te houden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om je plannen met ons te bespreken. 

 

zwembad in de tuin laten aanleggen

Zwembad laten maken in de tuin

Een nieuw zwembad? Wij helpen jou graag!

Een betere conditie of extra ontspanning? Verhoog je leefgenot door een zwembad in eigen tuin. Wij denken graag met je mee om van je tuin een oase van rust en ontspanning te maken. Daarbij denken we ook aan duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompsysteem. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu!

Plunge pool laten aanleggen

Ook in een kleine tuin kun je een plunge pool laten aanleggen. 

Wil je ieder moment van de dag gebruik maken van een stukje verfrissing? Maak dan een snelle duik in een zogenaamde  plunge pool. Een plunge pool, ook wel spetterbad of plonsbad genaamd, is een klein en ondiep zwembad dat niet bedoeld is om te zwemmen, maar eerder om snel af te koelen en een kort een moment van ontspanning op te zoeken. Met een strak design en ondiep oppervlak neemt dit type zwembad niet veel ruimte in beslag. Perfect dus voor mensen met een kleine stadstuin, patiotuin of terras.

Als je een plunge pool overweegt, dan kunnen wij dit vaak binnen 1 tot 2 weken realiseren. In tegenstelling tot bouwkundige zwembaden, hebben de ze kant en klare oplossingen minder droogtijd nodig. 

Meer weten? Laat j adviseren door Sampers Bouw.  

Zwembadbouw Limburg

Ben je op zoek naar een specialist zwembadbouw Limburg. Neem dan contact op met Sampers Bouw!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zwembadbouw zijn wij dé perfecte gesprekspartner voor het realiseren van jou droomzwembad en plunge pool. 

Jouw wens, onze prioriteit

Bij het creëren van jouw droomzwembad zijn jouw wensen onze prioriteit. Of je nu een bouwkundig zwembad of een kant-en-klaar kunststof bad verkiest. Wij stemmen het ontwerp af op jouw behoeften en budget. Om een compleet beeld te krijgen van jouw plannen gaan we graag met je in gesprek.  Samen verzamelen we alle informatie die nodig is om jouw ideale zwembad te realiseren. Perfect én compleet. 

Tips en inspiratie 

Kom langs in onze showroom om je plannen te bespreken. Samen maken we dan ontwerp en een overzicht van alle benodigde materialen. Sampers bouw verzameld vervolgens de kosten van de gewenste materialen, de mankracht en het aantal arbeidsuren in een sluitende offerte. Na goedkeuring van de offerte, gaan we direct aan de slag. Van grondwerk, storten van de zwembadbodem tot andere benodigde installaties, zoals streamer, elektrische afdekking en verlichting. Wij zorgen voor een gedegen projectplanning waarbinnen alle werkzaamheden veilig en zorgvuldig worden afgerond. 

Onderhoud zwembad

Het onderhouden van je zwembad is met de juiste producten een eenvoudige klus. Wat is de kwaliteit van het water, is de HP-waarde goed of moet er juist meer zout of chloor in? Wij voorzien je graag van tips en productinformatie passend bij jouw zwembad.  

Wil je het onderhoud van je zwembad uitbesteden? Ook dat kan! Met een onderhoudscontract kunnen we vanuit Sampers Bouw het hele jaar door zorgen dat je zwembad altijd klaar is voor gebruik. 

Duurzame verfrissing

Op zoek naar verfrissing tijdens de warme zomerdagen? Of een sportieve duik in het najaar? Kies voor een zwembad van Sampers bouw en ervaar het hele jaar door optimaal zwemplezier! We bouwen je zwembad compleet naar jouw wensen en nemen daarin ook stukje duurzaamheid mee. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de verwarming of verlichting van het zwembad? Wij kijken graag met je mee naar duurzame oplossingen. 

Gericht te werk in ieder project

Samen zorgen we dat jouw zwembad een oase van plezier en ontspanning wordt. Van droom tot werkelijkheid. Sampers Bouw ontzorgt van A tot Z en gaat gericht te werk in ieder project.

Interesse in een offerte? Vul dan ons aanvraagformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Kennismaking

Samen in gesprek over jouw wensen.

We plannen altijd een gesprek op locatie om jouw situatie te bekijken en je wensen door te nemen. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden van de ruimte, het materiaal en het gewenste design. Ook voorzien we je van onderhoudstips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Vooraf duidelijkheid over kosten en tijdspad.

Op basis van de kennismaking maken we een offerte op maat. In de offerte maken we de kosten van de werkzaamheden en materialen inzichtelijk. Ook geven we een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werkzaamheden definitief in.

Uitvoering

Aan de slag!

De afspraken in de offerte zijn leidend voor de start van de bouw en de uitvoering van de werkzaamheden. Stapsgewijs gaan we aan de slag met jouw droomproject. Tijdens de werkzaamheden is Sampers Bouw je vaste aanspreekpunt. We ontzorgen je van begin tot eind. Mochten er tussentijds vragen zijn? Weet dan dat je met al je vragen bij ons terecht kunt.

Oplevering

Het einde komt in zicht.

Alles is geïnstalleerd en gereed voor gebruik. Samen kijken we of alles volgens afspraak is gerealiseerd en netjes is opgeleverd Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat.

Nabespreking

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de bouw werkzaamheden en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden met je door. Ook voorzien we je nog van extra tips en aanvullende informatie over het benodigde onderhoud om de kwaliteit en het gebruikersgemak optimaal te houden. 

Wil je meer weten?