Zonnepanelen Venlo

Kies voor een duurzame toekomst.

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Kies dan voor zonnepanelen van Sampers bouw. Wij zijn experts op het gebied van zonnepanelen, dakisolatie, warmtepompinstallaties en andere duurzaamheidsmaatregelen in je woning. Met zonnepanelen zorg je niet alleen goed voor het milieu, maar bespaar je ook een aanzienlijk bedrag op je energiekosten. Zorg voor een duurzame toekomst door de kracht van de zon optimaal te benutten. Ons deskundig team staat klaar om je te begeleiden van bezichtiging tot de uiteindelijke installatie. 

Wil je meer informatie over energiebesparende maatregelen, meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek. 

Zonnepanelen Venlo

Zonnepanelen kopen Venlo

Het kopen en installeren van zonnepanelen is een belangrijke investering. Niet alleen investeer je in een groene toekomst, maar ook in eigen energiebesparende maatregelen. Wees slim en laat de werkzaamheden uitvoeren door onze experts. Of het nu winter, zomer, herfst of voorjaar is, zonnepanelen bieden in elk seizoen uitkomst. Ze wekken het hele jaar door duurzame energie op, waardoor je enorm kunt besparen je energierekening. Kies voor zonnepanelen en geniet van je eigen groene stroom, ongeacht het seizoen.

Ben je voornemens om zonnepanelen te kopen? Laat je goed adviseren door de adviseurs van Sampers bouw.  Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak bij jouw thuis. 

Afspraak inplannen

Direct een afspraak inplannen voor een dakinspectie?

Plan hier eenvoudig en snel een afspraak voor een inspectie van je dak, door je gegevens achter te laten. Selecteer ook de gewenste datum van de afspraak en we nemen t zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. 

Advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Installateur zonnepanelen venlo

Of je nu overweegt om zonnepanelen te kopen, je dak te renoveren of je nieuwe huis te verduurzamen, we zijn er om je te helpen bij iedere klus. 

Sampers Bouw is een all-round bouwbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en verduurzamen van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Sampers bouw denkt met je mee in de meest duurzame oplossingen voor je woon of werkomgeving.

Kies een groen dak, voor een groene toekomst

Bij de installatie van zonnepanelen bieden wij ook oplossingen voor overkappingen en sedumdaken. Niet alleen duurzaam, maar ook praktisch. Overkappingen bieden schaduw op iedere gewenste plek en sedum-daken geven uw woning of overkapping een natuurlijke, groene en vriendelijke uitstraling. Zo kijken we niet alleen naar duurzaamheid maar zorgen we er ook nog eens voor dat jouw woning in waarde toeneemt.

Nieuwe woning of verbouwing? 

Heb je net een nieuwe woning gekocht of overweeg je een verbouwing uit te voeren, dan is dit het ideale moment om  zonnepanelen te integreren. Sampers bouw gaat verder dan alleen installatie en weet precies hoe je voordeel kunt halen uit iedere verbouwing. Wist je bijvoorbeeld dat je bij het aankopen en verduurzamen van je nieuwe woning  een duurzaamheidslening kunt ontvangen die goedkoper is dan werken met een bouwdepot? Sampers is op de hoogte van de nieuwste duurzaamheidstoepassingen en financieringen en voorziet u graag van een stukje extra informatie over de verschillende financiële voordelen.

Ga voor een groenere, schone wereld en benut de kracht van de natuur. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen en ontvang een vrijblijvend duurzaamheidsadvies op maat. 

Subsidie zonnepanelen venlo

Samen staan we voor een groenere toekomst! Afgelopen jaren hebben we in de omgeving van Venlo al verschillende projecten mogen adviseren over duurzaamheidskansen en subsidiemogelijkheden. Ook hebben we samen met gediplomeerd partners verschillende succesvolle projecten gerealiseerd waarvan je op deze pagina de voorbeelden voorbij ziet komen. 

Voorbereiding

Dakinspectie

Met geavanceerde technieken inspecteren we of je dak geschikt is om het gewicht van zonnepanelen te dragen. Dit doen we door gebruik te maken van een Drone-camara die het complete dak in beeld brengt. Ook van binnen wordt het dak grondig geïnspecteerd zodat we een compleet advies kunnen geven over de kosten en werkzaamheden. Zien wij gebreken in het dak dan behoort dakrenovatie ook tot onze mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Uitvoering

Het dak op! 

Na het bespreken van de wensen brengen wij in een offerte precies in beeld wat we voor jou kunnen betekenen. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden op korte termijn in. De weersomstandigheden houden ons in niet tegen om het dak op te gaan, mits er code oranje of rood is afgegeven. Omdat installatie van zonnepanelen specifieke vakkennis en precisie vraagt, werken we in projecten als deze samen met gediplomeerd partners om het project tot een goed einde te brengen.  

 

Oplevering en nabesprekeing

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook tips en aanvullende informatie over het onderhoud worden met je gedeeld. 

Is er een specifieke informatie over de omvormers, optimisers en uw eigen zonnepanelen dan nemen we die uiteraard ook mee. Wilt je graag hulp bij het onderhoud van de zonnepanelen dan kan dit onderhoud na het afronden van de werkzaamheden worden ingepland. 

Meer weten? Plan direct een afspraak in voor een dakinspectie.