Zolder isoleren Venlo

Kies voor een duurzame toekomst.

Overweeg je om je woning te verduurzamen en je zolder te isoleren? Laat je adviseren door Sampers bouw en haal het meeste rendement uit je investering. Sampers Bouw is expert op het gebied van dakisolatie, woningrenovatie, zonnepanelen, warmtepompinstallaties en andere duurzaamheidsmaatregelen in je woning. Met het isoleren van je zolder zorg je ervoor dat de warmte in huis niet verloren gaat. Niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens aanzienlijk op je energiekosten. Zet de eerste essentiële stap naar een duurzame toekomst en isoleer je zolder van binnen uit. Ons deskundig team staat klaar om je te begeleiden bij de juiste materiaalkeuze passend bij het te besteden budget

Wil je meer informatie over het isoleren van je zolder of andere energiebesparende maatregelen? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek. 

isoleren zolder Venlo

Isoleren van zolderdak Venlo

Recent hebben wij twee jaren-30 woningen voorzien van een nieuwe dak-isolatie. Met dank aan de professionele en vakkundige begeleiding van Sampers Bouw hebben de bewoners van deze woningen een prachtige duurzame leefruimte erbij gekregen. Met oog voor de typische jaren 30 elementen hebben wij de zolder omgetoverd tot een extra slaapkamer in een modern jasje. Veilig, stijlvol en duurzaam; Met zichtbare draagbalken, voldoende stroompunten, een extra deur én koolstofmonoxide melder. 

Heeft u een jaren 30 woning en wilt u op zolder ook een extra slaapkamer inrichten? Samen met jou bekijken we graag de betreffende ruimte, je wensen en de mogelijkheden van de woning. Zo kijken we naar de de staat van het dak, de muren, het huidige energielabel en het label waar we naar toe willen  werken. Ook het logisch inrichten van de ruimte en het inbouwen van voldoende daglicht zijn facetten waar we rekening mee houden. 

Wij vertalen jouw wensen naar een verbouwingsplan waarin niets te wensen overblijft. Laat je goed adviseren door de adviseurs van Sampers bouw en vraag direct online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak bij jouw thuis.

Afspraak inplannen

Direct een afspraak inplannen voor een bezichtiging van je zolder?

Plan hier eenvoudig en snel een afspraak voor een inspectie van je zolderruimte. Laat hieronder je gegevens achter en selecteer de gewenste datum van de afspraak. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het definitief inplannen van de afspraak. 

Advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Zoldervloer isoleren venlo

Ben je voornemens om je zoldervloer te isoleren? Laat ons dan meekijken naar de mogelijkheden. Niet iedere zoldervloer is namelijk geschikt om deze bewoonbaar of beloopbaar te maken. De toepassing van de ruimte en jouw specifieke wensen met betrekking tot de zolderruimte bepalen uiteindelijk welk isolatiemateriaal (RD-waarde) voor de BEN-norm noodzakelijk is. Ook kan het zijn dat het isoleren van de zoldervloer niet voldoende is om de woning in energiewaarde te laten stijgen. Het isoleren van het dak, de bestaande dakkapel of het plaatsen van een voorwand met deur om de kou uit het trappenhuis buiten te houden kan mogelijk ook van toegevoegde waarde zijn. 

Sampers Bouw is een all-round bouwbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en verduurzamen van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wij denken met je mee in de meest duurzame oplossingen voor jouw woon of werkomgeving en houden niet alleen rekening met je wensen maar ook met je financiële mogelijkheden. 

Heb je al gedacht aan zonnepanelen? 

Het verduurzamen van je woning kan op allerlei manieren.  Sampers bouw heeft ervaring met zonnepanelen, warmtepomp installaties en andere verduurzamende maatregelen. Zo bieden wij ook oplossingen voor overkappingen en sedumdaken. Niet alleen duurzaam, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning en woongenot uiteindelijk in waarde toeneemt.

Nieuwe woning of verbouwing? 

Heb je net een nieuwe woning gekocht of overweeg je een verbouwing uit te voeren, dan is dit het ideale moment om te kijken naar het verduurzamen van je woning. Sampers bouw  weet precies hoe je voordeel kunt halen uit iedere verbouwing. Wist je bijvoorbeeld dat je bij het aankopen en verduurzamen van je nieuwe woning  een duurzaamheidslening kunt ontvangen die goedkoper is dan werken met een bouwdepot? Sampers is op de hoogte van de nieuwste duurzaamheidstoepassingen en financieringen en voorziet je graag van een stukje extra informatie over de verschillende financiële voordelen.

Ga voor meer woongenot én een groenere wereld  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen en ontvang een vrijblijvend duurzaamheidsadvies op maat.   

Zolder isoleren en afwerken venlo

Laat geen enkele warmte in huis verloren gaan.  Afgelopen jaren hebben we in de omgeving van Venlo al verschillende projecten mogen adviseren over duurzaamheidskansen en subsidiemogelijkheden. Ook hebben we samen met gediplomeerd partners verschillende succesvolle projecten gerealiseerd waarvan je op deze pagina de voorbeelden voorbij ziet komen. 

Voorbereiding

Dak, vloer en wandinspectie

Met geavanceerde technieken voeren we een uitvoerige dakinspectie uit. Van binnen en buitenuit brengen we de staat van het dak zorgvuldig in beeld. Ook de vloer en de staat van de wanden wordt door ons gecontroleerd. Alleen dan kunnen we je van een compleet advies voorzien over de kosten, materialen en werkzaamheden. Zien wij gebreken dan behoort dakrenovatie, vloerrenovatie of het anders indelen van de ruimte ook tot onze mogelijkheden.

Uitvoering

Aan de slag! 

Na het bespreken van de wensen brengen wij in een offerte precies in beeld wat we voor jou kunnen betekenen. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden op korte termijn in. Omdat sommige verduurzamingsmaatregelen zoals een warmtepomp of zonnepanelen specifieke vakkennis en precisie vraagt, werken we in projecten met gediplomeerd partners om het project tot een goed einde te brengen.  

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Oplevering en nabespreking

Een goede samenwerking, het halve werk!

Communicatie is voor ons de sleutel van succes, zowel tijdens als naar afloop van de werkzaamheden. We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door.  Ook tips en aanvullende informatie over het onderhoud van gebruikte materialen worden met je gedeeld.

Meer weten? Plan direct een afspraak in voor een bezichtiging bij je thuis.