Tuinaanleg Venlo

Sampers Bouw; jouw vakkundig partner voor tuinaanleg Venlo.

Met meer dan 10 jaar ervaring is Sampers Bouw een ervaren en vakkundig partner in tuinaanleg.  Wij bieden diverse diensten en producten gerelateerd aan het aanleggen van een tuin, terras of oprit. Wij realiseren de tuin van je dromen!

Hou je van een strakke tuin? Ga je voor kunstgras of graszoden? Wil je een overkapping, nieuwe borders of een zwembad in je tuin? Sampers Bouw brengt jouw droomtuin tot leven.  Van ontwerp tot zorgvuldige aanleg: wij zorgen voor een vakkundig eindresultaat met de mooiste producten uit eigen assortiment.

Bezoek onze showroom in Blerick.

In onze showroom aan De Gruisdonk 8 in Blerick worden jouw ideeën werkelijkheid.  Met een uitgebreid assortiment aan sierbestrating kun je inspiratie opdoen voor je nieuwe tuin. Ons assortiment bestaat uit bestrating van beton, keramiek, natuursteen, grint, split, trapredens, palissades en meer.

Enkele populaire diensten van Sampers Bouw gerelateerd aan het aanleggen van een tuin zijn:

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen. 

Afspraak inplannen

Heb je nieuwe plannen voor je tuin en wil je deze met ons bespreken?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging in jouw tuin of kom langs in onze showroom.

Selecteer een datum en laat je gegevens achter via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Advies nodig?

Wij denken graag met je mee! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord?
Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Tuin aanleg

Sampers Bouw gaat verder dan bouwen alleen! Ook voor grondwerk en tuinaanleg kun je bij ons terecht. 

Met onze ruime ervaring zijn wij in staat een droomtuin te realiseren naar ieders wens en budget. Persoonlijk contact en heldere communicatie staan hierin voorop.

We komen dan ook altijd bij je langs om je tuin te bezichtigingen en je wensen in kaart te brengen. Op basis van het eisenpakket geven we een vakkundig advies over de indeling, bestrating en beplanting van de tuin. Ook worden de kosten en materialen door ons in kaart gebracht en verwerkt in een offerte welke ten aller tijde persoonlijk met jou wordt doorgesproken in onze showroom.

Is de offerte naar wens? Dan kun je aan de hand van ons voorstel direct je materialen uitzoeken. Na het tekenen van de opdrachtbevestiging, gaan wij direct voor je aan de slag met het bestellen van de benodigde materialen en het inplannen van de werkzaamheden. 

Tuin aanleggen Venlo

Alles voor een tuin aanleggen onder één dak!

Droom jij van een buitenkeuken? Een Franse tuin met sfeervolle verlichting en overkapping? Wil je een strakke moderne tuin met plunge pool en buiten douche?  Of ben je nog zoekende naar de nieuwste trends en materialen? Wij hebben alles in huis om jouw droomproject te realiseren.

Maak van je tuin een tweede huiskamer en geniet van alles wat buiten te bieden heeft. Wij hebben een breed assortiment aan producten, zowel voor de aanleg alsook voor de aankleding van jouw tuin. Of het gaat om de tegels  voor het terras of een complete buitenkeuken van Ofyr, je vind het bij ons in de showroom!

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van Sampers Bouw. Bekijk hier onze projecten tuinwerk in en rondom Venlo.

Sierbestrating Venlo

Bezoek onze showroom Venlo aan De Gruisdonk 8 in Blerick.

Een nieuw terras, een sprookjesachtig tuinpad of strakke borders? Geef je tuin de perfecte uitstraling met de juiste sierbestrating. Onze showroom is hét vertrekpunt in je zoektocht naar de juiste klinker of tegel. Laat je inspireren door de verschillende legpatronen en producten in ons uiteenlopende assortiment.

Een compleet nieuwe tuin aanleggen of alleen een deel van de tuin laten aanleggen? Met onze ervaring helpen we je graag op weg in de vele mogelijkheden en producten.

Wij denken in mogelijkheden en adviseren je graag bij jouw tuinrenovatie. Stel je eigen tuin samen en kom naar onze showroom in Venlo voor inspiratie, ideeën én een goed gesprek.

Stratenmaker Venlo

Op zoek naar een stratenmaker in Venlo? Dan ben je bij  Sampers Bouw aan het juiste adres.

Sampers Bouw heeft een ruim aanbod sierbestrating in Venlo!

De juiste bestrating kan je tuin veel mooier maken. Als vakkundig stratenmaker met meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies hoe dat moet! Uw bestrating wordt vakkundig voorbereid en gelegd. Zo zorgen we ervoor dat de ondergrond wordt geëgaliseerd om verzakking te voorkomen en houden we rekening met het zogenaamde afschot voor het afvloeien van regenwater naar de put of groenstrook.

Afhankelijk van je wensen en de grote van je tuin adviseren we je over de juiste tegel of klinker. Wil je meer ruimte of wil je je tuin juist kleiner doen lijken? Een bepaald legpatroon of formaat tegel geeft je tuin de juiste look&feel.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk! 

Laat je adviseren door Sampers Bouw en bezoek onze showroom! Wij hebben een breed assortiment aan producten, zowel voor de aanleg alsook voor de aankleding van jouw tuin. Voor elk wat wils én voor ieder budget!

Tuinaanleg Venlo

Schutting laten plaatsen

Een schutting is meer dan alleen een erfafscheiding!

Een schutting is een opvallend en belangrijk element in de tuin. Het bepaalt vaak de indeling en de uitstraling van de buitenruimte. Het geeft beschutting en privacy; functioneel en veilig. Anderzijds geeft een schutting een sfeer aan je tuin. Bloemen, klimplanten, plantenbakken of eigentijdse kunst aan de schutting brengen gezelligheid en eigenheid.

Het is belangrijk vooraf goed na te denken waar de schutting aan moet voldoen; denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de schutting en de benodigde materialen. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van schuttingen en tuinafscheidingen en weten precies waar je op moet letten bij het realiseren van een nieuwe schutting. Vanuit ervaring en deskundigheid adviseren we je graag over de mogelijkheden en producteisen. Zo adviseren we ook om bij het laten plaatsen van een schutting altijd contact te hebben met de buren en/of omwonenden om een geschil in de toekomst te voorkomen.

tuinschutting laten plaatsen Venlo

Zwembad laten bouwen

Wil jij een zwembad laten bouwen in jouw tuin?

Van grote zwembaden tot kleine plunge pools, wij maken het allemaal.

Pure luxe, een plek om te ontspannen of de ideale speelplek voor je kinderen; een zwembad biedt vele voordelen. Droom jij van een zwembad in eigen tuin? Wij bouwen zwembaden in verschillende maten en designs.

Houten overkapping

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een houten overkapping in Venlo.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij jou langs om alles goed op te meten en alle wensen door te nemen. Wij adviseren jou hierbij graag waar gewenst en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde houten overkappingen.

Wil je een prijsindicatie? Gebruik dan onze online calculator.

Hovenier Venlo

Wil je je tuin laten aanleggen door een hovenier in Venlo? Kom in contact met Sampers Bouw!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van tuin aanleg en tuinrenovatie hebben wij voor iedere tuin een passende oplossing. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften zorgen wij voor een tuin renovatie op maat.  

Een persoonlijke kennismaking voor vakmanschap op maat!

Maatwerk begint bij een persoonlijke kennismaking met jou en je buitenverblijf. Wat zijn je wensen en behoeften? Hoe groot is het oppervlak en wat is de meest logische indeling van de tuin? Om dit inzichtelijk te maken komen we graag bij je op bezoek. Samen verzamelen we alle informatie die nodig is om jouw droomtuin te realiseren. We zoeken naar passende producten, het juiste design en ruimtebesparende mogelijkheden. Ook kijken we alvast naar een gewenste opleverdatum. Als we alle gegevens compleet hebben ontvang je van ons een offerte op maat. Is deze akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met de planning van de werkzaamheden en het bestellen van het materiaal.

Communicatie is de sleutel!

Tijdens de werkzaamheden in je tuin blijven we in gesprek. We communiceren duidelijk wat we gaan doen en of alles nog volgens planning verloopt. Bij opleving kijken we gezamenlijk terug op de aanleg van de tuin en lopen we samen de afgesproken werkzaamheden door. Ook kijken we naar eventuele aandachtspunten voor onderhoud en geven we advies over het tuinonderhoud.

Gericht te werk van A tot Z

Van droom tot werkelijkheid. Sampers Bouw ontzorgt van A tot Z en gaat gericht te werk in ieder project.

Interesse in een offerte? Vul dan ons aanvraagformulier zo compleet mogelijk in. Denk hierbij aan belangrijke informatie en specifieke wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende informatie en het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Sampers Bouw

Kennismaking

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk! 

Wij plannen daarom altijd een gesprek op locatie om jouw tuin te bekijken en je wensen door te nemen. We bespreken samen de mogelijkheden van het oppervlak, de gewenste uitstraling, materialen en design. Ook denken wij graag met jou mee en zullen we je waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Transparantie en duidelijkheid staat voorop.

Op basis van de kennismaking maken we een offerte op maat. In de offerte maken we de kosten van de werkzaamheden en materialen inzichtelijk. Ook geven we een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werkzaamheden definitief in.

Uitvoering

Aan de slag!

De afspraken in de offerte zijn leidend voor de start van de tuinrenovatie. Stapsgewijs gaan we aan de slag met de werkzaamheden. Tijdens het traject is Sampers Bouw je vaste aanspreekpunt. We ontzorgen je van begin tot eind. Mochten er tussentijds vragen zijn? Weet dan dat je met al je vragen bij ons terecht kunt.

Oplevering

Het einde komt in zicht!

Alles is geïnstalleerd en gereed voor gebruik. We lopen samen de tuin door en kijken of alles volgens afspraak en wens is gerealiseerd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat.

Nabespreking

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de tuinrenovatie en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook voorzien we je nog van extra tips en aanvullende informatie over het benodigde onderhoud. 

Wil je meer weten?