Tuinaanleg Venlo

Sampers Bouw; jouw vakkundig partner voor tuinaanleg Venlo.

Sampers Bouw heeft meer dan 10 jaar ervaring in tuinaanleg en biedt allerlei diensten en producten gerelateerd aan het aanleggen van een tuin, terras, of oprit. Wij realiseren jouw tuin precies zoals jij dat wilt.

Wij kunnen bestraten, schuttingen plaatsen, (kunst)gras leggen, een overkapping plaatsen, een zwembad bouwen en nog veel meer. 

Bezoek onze showroom in Blerick.

In onze showroom aan De Gruisdonk 8 in Blerick hebben wij allerlei producten voor jouw tuin. Zoals bestrating van beton & keramiek. Maar ook natuursteen, grint, split, trapredens, palissades en nog veel meer.

Enkele populaire diensten van Sampers Bouw gerelateerd aan het aanleggen van een tuin zijn:

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak inplannen

Direct een afspraak inplannen voor een bezichtiging op locatie of een kijkje in onze showroom?

Plan hier eenvoudig en snel een afspraak door je gegevens achter te laten. Selecteer ook de gewenste datum van de afspraak en we nemen ter bevestiging zo snel mogelijk contact met je op.

Advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Tuin aanleg

Een tuin aanleggen?

Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in tuinaanleg, geheel naar ieders wens en budget

Wij helpen graag bij het realiseren van jouw droomtuin! Persoonlijk contact en heldere communicatie staat hierin voorop. Daarom komen we graag een keer bij jouw langs om de wensen en behoeften in kaart te brengen en we meteen de tuin kunnen bezichtigen. 

Na ons bezoek nodigen wij jou graag uit in onze showroom om samen de offerte door te spreken. Is de offerte naar wens? Kunt u bij ons meteen uw materialen uitzoeken en gaan wij, na het tekenen van de opdrachtbevestiging, direct voor je aan de slag met het inplannen van de werkzaamheden en het realiseren van jouw droomtuin.

Tuin aanleggen Venlo

Alles voor een tuin aanleggen onder één dak!

Met een groot netwerk binnen en buiten de regio Venlo kunnen wij oplossing bieden voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij hebben een breed assortiment aan producten, zowel voor de aanleg alsook voor de aankleding van jouw tuin. Of het nou gaat om de tegels of een complete buitenkeuken van Ofyr, je vind het bij ons in de showroom! 

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van Sampers Bouw. Bekijk hier onze tuinwerk projecten in en rondom Venlo.

Sierbestrating Venlo

Bezoek onze showroom Venlo aan De Gruisdonk 8 in Blerick.

Onze showroom is hét vertrekpunt in je zoektocht naar een nieuwe tuin. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en producten in ons assortiment. Een compleet nieuwe tuin aanleggen of alleen een deel van de tuin laten aanleggen? Met onze ervaring helpen we je graag op weg in de vele mogelijkheden en producten.

Wij denken in mogelijkheden en adviseren je graag bij jouw tuinrenovatie. Stel je eigen tuin samen en kom naar onze showroom in Venlo voor inspiratie, ideeën én een goed gesprek.

Stratenmaker Venlo

Op zoek naar een stratenmaker in Venlo? Dan ben je bij  Sampers Bouw aan het juiste adres.

Sampers Bouw heeft een ruim aanbod sierbestrating in Venlo!

Met ruim 10 jaar ervaring en een goot netwerk aan samenwerkingspartners zijn wij in staat om een ruim assortiment aan producten aan te bieden. Voor elk wat wils én voor ieder budget!

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Wij hebben een breed assortiment aan producten, zowel voor de aanleg alsook voor de aankleding van jouw tuin. Of het nou gaat om de tegels of een complete houten overkapping met schuttingen, je vind het bij ons in de showroom! 

Sampers Bouw

Schutting laten plaatsen

Wil jij een schutting laten plaatsen? Wij helpen je graag!

In onze showroom hebben wij diverse schuttingen staan. Houten schuttingen maar ook PVC schuttingen met led-verlichting ingebouwd, alles is mogelijk.

tuinschutting laten plaatsen Venlo

Zwembad laten bouwen

Zwembad laten bouwen in jouw tuin

Van grote zwembaden tot kleine plunge pools, wij maken het allemaal.

Houten overkapping

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een houten overkapping in Venlo.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij jou langs om alles goed op te meten en alle wensen door te nemen. Wij adviseren jou hierbij graag waar gewenst en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde houten overkappingen.

Wil je een prijsindicatie? Gebruik dan onze online calculator.

Hovenier Venlo

Wil je je tuin laten aanleggen door een hovenier in Venlo? Kom in contact met Sampers Bouw!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van tuin aanleg en tuinrenovatie hebben wij voor iedere tuin een passende oplossing. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften zorgen wij voor een tuin renovatie op maat.  

Een persoonlijke kennismaking voor vakmanschap op maat!

Maatwerk begint bij een persoonlijke kennismaking met jou en je tuin. Wat zijn je wensen en behoeften? Hoe groot is het oppervlak en wat is de meest logische indeling van de tuin? Om dit inzichtelijk te maken komen we graag bij je op bezoek. Samen verzamelen we alle informatie die nodig is om jouw droomtuin te realiseren. We zoeken naar passende producten, het juiste design en ruimtebesparende mogelijkheden. Ook kijken we alvast naar een gewenste opleverdatum. Als we alle gegevens compleet hebben ontvang je van ons een offerte op maat. Is deze akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met de planning van de werkzaamheden en het bestellen van het materiaal.

Communicatie is de sleutel!

Tijdens de aanleg van de tuin blijven we in gesprek. We communiceren duidelijk wat we gaan doen en of alles nog volgens planning verloopt. Bij opleving kijken we gezamenlijk terug op de aanleg van de tuin en lopen we samen de afgesproken werkzaamheden door. Ook kijken we naar eventuele aandachtspunten voor onderhoud en geven we overig advies over het tuinonderhoud.

Gericht te werk van A tot Z

Van droom tot werkelijkheid. Sampers Bouw ontzorgt van A tot Z en gaat gericht te werk in ieder project.

Interesse in een offerte? Vul dan ons aanvraagformulier zo compleet mogelijk in. Denk hierbij aan belangrijke informatie en specifieke wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende informatie en het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Sampers Bouw

Kennismaking

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk! 

Wij plannen daarom altijd een gesprek op locatie om jouw situatie te bekijken en je wensen door te nemen. We bespreken samen de mogelijkheden van de ruimte, het gewenste design, sanitair en materialen. Ook denken wij graag met jou mee en zullen we je waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Transparantie en duidelijkheid staat voorop.

Op basis van de kennismaking maken we een offerte op maat. In de offerte maken we de kosten van de werkzaamheden en materialen inzichtelijk. Ook geven we een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werkzaamheden definitief in.

Uitvoering

Aan de slag!

De afspraken in de offerte zijn leidend voor de start van de verbouwing en de uitvoering van de werkzaamheden. Stapsgewijs gaan we aan de slag met het project. Tijdens het traject is Sampers Bouw je vaste aanspreekpunt. We ontzorgen je van begin tot eind. mochten er tussentijds vragen zijn? Weet dan dat je met al je vragen bij ons terecht kunt.

Oplevering

Het einde komt in zicht!

Alles is geïnstalleerd en gereed voor gebruik. We lopen samen de ruimte door en kijken of alles volgens afspraak en wens is gerealiseerd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat.

Nabespreking

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook voorzien we je nog van extra tips en aanvullende informatie over het benodigde onderhoud. 

Wil je meer weten?