Toiletrenovatie Venlo

Toiletrenovatie in Venlo nodig? Wij helpen je graag!

Het toilet is de kleinste ruimte in huis, maar daarmee niet minder belangrijk. Per dag zitten we gemiddeld meer dan 15 minuten op het toilet. Per jaar is dat zo’n 3,5 dag!  Ook het kleinste plekje in huis verdient maximale aandacht. Een netjes en verzorgd toilet is belangrijk voor optimale hygiëne. Bij Sampers Bouw hebben we een breed assortiment aan toiletsanitair voor een toiletruimte waarbij waarbij hygiene, comfort, design én functionaliteit voorop staat. 

Onze merken

Hou je van luxe? Droom je van een Geberit Aquaclean douchewc, een toilet met een trendy design of ga je liever voor een klassieke look?  Wat je stijl ook is; wij maken een toilet volledig naar jouw wensen. Als erkend dealer van sanitairmerken Geberit, Plieger en Looox hebben wij een breed assortiment in onze showroom tentoongesteld. Met tegels van Oprey&Beijsterveld, Jabostone en Mozaïek  hebben we altijd een stijl die bij je past.

Wij beoordelen altijd eerst de status van uw toilet voordat wij een gedegen advies kunnen geven over de kosten en werkzaamheden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Bezoek onze showroom en laat je inspireren!

Ook voor toiletrenovaties ben je bij Sampers bouw aan het goede adres! Vanuit vakmanschap en een breed palet aan producten adviseren we je graag over uw nieuwe toilet. Maak van je toilet een klein comfortabel plekje in huis met een compleet verzorgde toiletrenovatie van Sampers Bouw. 

Toiletrenovatie Venlo

Afspraak inplannen of advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

WC renovatie Venlo

Is de toiletbril wel aan vervanging toe? Of wilt u af van het lekkende fonteintje? 

Geef uw toilet een nieuwe look met de hulp van Sampers Bouw. Wij zijn een full-service bouwbedrijf dat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Wil je een Toiletrenovatie uit laten voeren?  Een staand of hangend toilet? Misschien nieuwe tegels of wasbak met stijlvolle kraan. Of ga je voor luxe met de Geberit AquaClean Mera. Dé meest verkochte douchewc in Europa.  

Sampers Bouw heeft enorm veel keuze in toilet sanitair, betegeling en accessoires. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en ontdek het zelf!

Wil je liever dat wij bij jouw langskomen? Ook dat kan! Bel voor het maken van een afspraak bij je thuis. We komen graag bij u langs voor een plan en offerte op maat. 

Toilet verbouwen

Wij hebben reeds verschillende toilet renovaties mogen uitvoeren.  

Onze werkwijze is in ieder project identiek. De werkzaamheden uiteraard op maat. Lees hier onze werkwijze en stappen. 

Voorbereiding

Bezoek aan je woning 

Het renoveren van je toilet bestaat uit het afbreken van het oude toilet en opbouwen van je nieuwe toiletruimte. Sampers Bouw voorziet je graag van een deskundig advies bij toiletrenovatie en kan alle werkzaamheden van A tot Z voor je uitvoeren. Om te weten te komen wat nodig is en wat je wensen zijn komen we altijd bij je langs voor een bezichtiging. Ook nodigen we je graag uit voor een bezichtiging in onze showroom om zelf een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment toiletsanitair, accessoires en tegelwerk. 

Aan de hand van dit gesprek ontvang je een complete offerte, passend bij je persoonlijke wensen en gekozen materialen. 

Uitvoering

Aan de slag!

Na goedkeuring van de offerte kunnen we de werkzaamheden inplannen. Je ontvangt van ons direct de naam van onze uitvoerder en de datum dat hij zal starten. Tijdens de renovatie is de uitvoerder je aanspreekpunt.  Deze houdt je op de hoogte over de status van de werkzaamheden en eventuele complicaties. 

Oplevering en nabesprekeing

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de toiletrenovatie en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook geven we graag tips en aanvullende informatie over het eventuele onderhoud.