Schutting laten plaatsen Venlo

Wil jij een schutting laten plaatsen? Wij helpen je graag!

Een schutting moet tegen een stootje kunnen, privacy bieden en passen bij de stijl van je tuin. Wij plaatsen een schutting die precies aan jouw verwachtingen voldoet én weer en wind kan doorstaan.

Schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. In onze showroom hebben we verschillende stijlen staan. Houten schuttingen, natuurlijke tuinafzetting of pvc-schuttingen met ingebouwde ledverlichting; alles is mogelijk. In onze showroom kun je in alle rust ideeën op doen voor jouw tuin. Laat je inspireren door de verschillende stijlen schuttingen gemaakt van de beste materialen. Wil je graag een deskundig advies? We helpen je graag op weg in de vele mogelijkheden en stijlen.

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

schutting laten plaatsen Venlo

Afspraak inplannen of advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Schutting plaatsen Venlo

Een schutting plaatsen?

Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf dat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Heb je plannen om je tuin te renoveren en van nieuwe schuttingen te voorzien bel dan voor het maken van een afspraak bij u thuis of in onze showroom. We gaan graag in gesprek om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Aan de hand van ons bezoek ontvang je een offerte op maat.

Is deze naar wens? Dan gaan we na de opdrachtbevestiging direct aan de slag met het plannen van de werkzaamheden en bestellen van de benodigde materialen. 

Schutting Venlo

Wij hebben reeds vele schuttingen geplaatst in en rondom Venlo.

Dit project betrof een schutting plaatsen in Venlo wat onderdeel was van een gehele tuin renovatie. Hieronder hebben wij enkele belangrijke onderdelen van het project beschreven.

Voorbereiding

Bezoek aan showroom keuzen materiaal

Wij hebben de klant op een rustige doordeweekse dag uitgenodigd in onze showroom in Blerick waar wij verschillende schuttingen hebben staan.

Nadat de verschillende voordelen en nadelen van de beschikbare materialen waren besproken zijn we gaan kijken naar het kostenplaatje waarna de keuze is gevallen op een houten schutting van douglas.

Uitvoering

Aan de slag!

Wij hebben de uitvoer 2 weken na het bezoek aan onze showroom kunnen inplannen. Omdat er ook grondwerk nodig was zijn wij voor de uitvoerdatum ook nog even persoonlijk langs geweest om de tuin te bekijken en de laatste details te bespreken.

Zoals afgesproken zijn wij die dag vroeg begonnen en later op de middag was de schutting al geplaatst.

Oplevering en nabesprekeing

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook hebben wij nog wat tips en aanvullende informatie kunnen geven over het onderhoud.