Schutting laten plaatsen Venlo

Sampers Bouw; jouw partner in Schutting laten plaatsen Venlo.

Sampers Bouw in Venlo biedt alles voor bouwen en verbouwen, binnen en buiten, groot en klein. Zowel voor bedrijven, VVE’s, overheid en particulieren.

Bij ons full-service bouwbedrijf in Venlo ben je aan het juiste adres voor kleine én grote projecten: van klusjes tot complete verbouwingen, sloopwerkzaamheden en rioolwerken, het (aan)leggen van tuinen, vloeren, schilderwerkzaamheden, maar ook het beheren en het onderhouden van gebouwen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. 

schutting laten plaatsen Venlo

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak inplannen

Direct een afspraak inplannen voor een bezichtiging op locatie of een kijkje in onze showroom?

Plan hier eenvoudig en snel een afspraak door je gegevens achter te laten. Selecteer ook de gewenste datum van de afspraak en we nemen ter bevestiging zo snel mogelijk contact met je op.

Advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Schutting plaatsen Venlo

Een schutting plaatsen?

Sampers bouw is een full- service bouwbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Persoonlijk contact en heldere communicatie staat hierin voorop. We komen daarom graag een keer bij je langs om je wensen en behoeften in kaart te brengen en de ruimte te bezichtigen.

Aan de hand van ons bezoek ontvang je van ons een offerte op maat met daarin de duur van de werkzaamheden, het eventuele materiaal en de bijbehorende kostenindicatie. Is de offerte naar wens? Dan gaan we na de opdrachtbevestiging direct voor je aan de slag met het plannen van de werkzaamheden en het realiseren van jouw schutting.

Schutting plaatsen

Wij hebben reeds vele schuttingen geplaatst in en rondom Venlo.

Dit project betrof een schutting plaatsen in Venlo wat onderdeel was van een gehele tuin renovatie. Hieronder hebben wij enkele belangrijke onderdelen van het project beschreven.

Voorbereiding

Bezoek aan showroom keuzen materiaal

Wij hebben de klant op een rustige doordeweekse dag uitgenodigd in onze showroom in Blerick waar wij verschillende schuttingen hebben staan.

Nadat de verschillende voordelen en nadelen van de beschikbare materialen waren besproken zijn we gaan kijken naar het kostenplaatje waarna de keuze is gevallen op een houten schutting van douglas.

Uitvoering

Aan de slag!

Wij hebben de uitvoer 2 weken na het bezoek aan onze showroom kunnen inplannen. Omdat er ook grondwerk nodig was zijn wij voor de uitvoerdatum ook nog even persoonlijk langs geweest om de tuin te bekijken en de laatste details te bespreken.

Zoals afgesproken zijn wij die dag vroeg begonnen en later op de middag was de schutting al geplaatst.

Oplevering en nabesprekeing

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook hebben wij nog wat tips en aanvullende informatie kunnen geven over het onderhoud. 

Onze werkwijze

Een persoonlijke kennismaking voor vakmanschap op maat!

Ieder project begint bij ons met een persoonlijke kennismaking met jou en je project. Wat zijn je wensen en behoeften? Om dit inzichtelijk te maken komen we graag bij je op bezoek. Samen verzamelen we alle informatie die nodig is om jouw wensen te realiseren. We zoeken naar passende producten, het juiste design en de beste materialen. Ook kijken we alvast naar een gewenste opleverdatum. Als we alle gegevens compleet hebben ontvang je van ons een offerte op maat. Is deze akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met de planning van de werkzaamheden en het bestellen van de benodigde materialen.

Communicatie is de sleutel!

Tijdens de verbouwing blijven we in gesprek. We communiceren duidelijk wat we gaan doen en of alles nog volgens planning verloopt. Bij opleving kijken we gezamenlijk terug op de verbouwing en lopen we samen de afgesproken werkzaamheden door. Ook kijken we naar eventuele aandachtspunten voor onderhoud en geven we overig advies over het sanitair en/of badkamermeubels.

Gericht te werk van A tot Z

Van droom tot werkelijkheid. Sampers Bouw ontzorgt van A tot Z en gaat gericht te werk in ieder project.

Interesse in een offerte? Vul dan ons aanvraagformulier zo compleet mogelijk in. Denk hierbij aan belangrijke informatie en specifieke wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende informatie en het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Sampers Bouw

Kennismaking

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk! 

Wij plannen daarom altijd een gesprek op locatie om jouw situatie te bekijken en je wensen door te nemen. We bespreken samen de mogelijkheden, de gewenste materialen en de planning. Ook denken wij graag met jou mee en zullen we je waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Transparantie en duidelijkheid staat voorop.

Op basis van de kennismaking maken we een offerte op maat. In de offerte maken we de kosten van de werkzaamheden en materialen inzichtelijk. Ook geven we een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werkzaamheden definitief in.

Uitvoering

Aan de slag!

De afspraken in de offerte zijn leidend voor de start van de verbouwing en de uitvoering van de werkzaamheden. Stapsgewijs gaan we aan de slag met de uitvoering van het project. Tijdens het traject is Sampers Bouw je vaste aanspreekpunt. We ontzorgen je van begin tot eind. mochten er tussentijds vragen zijn? Weet dan dat je met al je vragen bij ons terecht kunt.

Oplevering

Het einde komt in zicht!

Alles is geïnstalleerd en gereed voor gebruik. We lopen samen de ruimte door en kijken of alles volgens afspraak en wens is gerealiseerd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat.

Nabespreking

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook voorzien we je nog van extra tips en aanvullende informatie over het onderhoud. Zo zorgen we voor een langere levensduur van jouw ideale badkamer of toilet zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.