Projecten

Wij hebben reeds vele mooie projecten in en rondom Venlo mogen opleveren.

Sampers Bouw in Venlo ontzorgt zowel bedrijven, VVE’s, overheid en particulieren bij alle werkzaamheden die plaatsvinden bij het onderhouden en (ver)bouwen van een woning of bedrijfspand. Maar bijvoorbeeld ook tuinwerk, rioolwerk, houtwerk en nog veel meer.

Bij ons full-service bouwbedrijf in Venlo ben je aan het juiste adres voor kleine én grote projecten. Enkele populaire en vaak uitgevoerde diensten zijn:

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak en advies

Wil je direct een afspraak inplannen? Of heb je een korte/dringende vraag? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Een beller is sneller

Wil je snel een antwoord op jouw vraag? Of direct een afspraak inplannen? Bel of WhatsApp mij op het onderstaande nummer.

Toiletrenovatie Venlo

Badkamer renovatie

Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf in Venlo en wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovatie.

Wij komen graag bij jou langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Gezamenlijk brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart. Je ontvangt aan de hand van deze inventarisatie een offerte op maat met de werkzaamheden en natuurlijk een kostenindicatie. Na de opdrachtbevestiging gaan we aan de slag om jouw droom badkamer te bouwen.

Bezoek onze showroom

Als full-service bouwbedrijf in Venlo verkopen we álles voor jouw badkamer en zijn we al ruim 10 jaar specialist in sanitair & badkamers. Dankzij ons brede assortiment helpen we je graag aan je nieuwe of vintage badkamermeubel, douche, bad, toilet, spiegel, radiator, kranen, badkameraccessoires en nog veel meer. En natuurlijk in de mooiste badkamerstijlen zoals de industriële badkamer, design badkamer en moderne badkamer. Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom in Blerick.

Badkamerrenovatie projecten

Toiletrenovatie Venlo
Badkamerrenovatie

Toiletrenovatie Venlo

Toiletrenovatie in Venlo nodig? Wij helpen je graag! Het toilet is de kleinste ruimte in huis, maar daarmee niet minder belangrijk. Per dag zitten we ...
LEES MEER

Houten overkapping

Op zoek naar een prachtige houten overkapping voor in uw tuin?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een houten overkapping in Venlo e.o. voor uw tuin, terras en oprit.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij u langs om alles goed op te meten en uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hierbij graag en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde terrasoverkappingen.

Lees meer over wat wij kunnen betekenen op gebied van een houten overkapping of bereken zelf een prijsindicatie op onze website overkappingvenlo.nl.

Houten Overkapping Arcen

Timmerman gezocht

Ben je opzoek naar een ervaren timmerman in Venlo? Wij helpen je graag.

Timmerman Gezocht Venlo

Tuinhuis laten bouwen

Wij hebben reeds meerdere mooie tuinhuizen mogen bouwen in en rondom Venlo.

Pergola laten bouwen

Wij hebben reeds meerdere pergola’s mogen bouwen in en rondom Venlo.

Bouwen

Dakrenovatie Pannendak Venlo
Bouwen

Dakrenovatie Venlo

Dakrenovatie in Venlo nodig? Wij helpen je graag! Problemen aan het dak zijn altijd vervelend en kunnen tot nare gevolgen leiden. Lekkages, slijtage, schimmelvorming of ...
LEES MEER

Tuinaanleg

schutting laten plaatsen Venlo
Tuinaanleg

Schutting laten plaatsen Venlo

Wil jij een schutting laten plaatsen? Wij helpen je graag! Een schutting moet tegen een stootje kunnen, privacy bieden en passen bij de stijl van ...
LEES MEER

Verduurzamen

isoleren zolder Venlo
Verduurzamen

Zolder isoleren Venlo

Kies voor een duurzame toekomst. Overweeg je om je woning te verduurzamen en je zolder te isoleren? Laat je adviseren door Sampers bouw en haal ...
LEES MEER
Zonnepanelen Venlo
Verduurzamen

Zonnepanelen Venlo

Kies voor een duurzame toekomst. Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Kies dan voor zonnepanelen van Sampers bouw. Wij zijn experts op het gebied ...
LEES MEER