Projecten

Wij hebben reeds vele mooie projecten in en rondom Venlo mogen opleveren

Sampers Bouw in Venlo ontzorgt zowel bedrijven, VVE’s, overheid en particulieren bij alle werkzaamheden die plaatsvinden bij het onderhouden en (ver)bouwen van een woning of bedrijfspand. Maar bijvoorbeeld ook tuinwerk, rioolwerk, houtwerk en nog veel meer.

Bij ons full-service bouwbedrijf in Venlo ben je aan het juiste adres voor kleine én grote projecten. Enkele populaire en vaak uitgevoerde diensten zijn:

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak en advies

Wil je direct een afspraak inplannen? Of heb je een korte/dringende vraag? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Een beller is sneller

Wil je snel een antwoord op jouw vraag? Of direct een afspraak inplannen? Bel of WhatsApp mij op het onderstaande nummer.

Tuinaanleg

schutting laten plaatsen Venlo
Tuinaanleg

Schutting laten plaatsen Venlo

Schutting plaatsen Venlo Een schutting plaatsen? Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf dat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Heb je …

LEES MEER
Toiletrenovatie Venlo

Badkamer renovatie

Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf in Venlo en wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovatie.

Wij komen graag bij jou langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Gezamenlijk brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart. Je ontvangt aan de hand van deze inventarisatie een offerte op maat met de werkzaamheden en natuurlijk een kostenindicatie. Na de opdrachtbevestiging gaan we aan de slag om jouw droom badkamer te bouwen.

Bezoek onze showroom

Als full-service bouwbedrijf in Venlo verkopen we álles voor jouw badkamer en zijn we al ruim 10 jaar specialist in sanitair & badkamers. Dankzij ons brede assortiment helpen we je graag aan je nieuwe of vintage badkamermeubel, douche, bad, toilet, spiegel, radiator, kranen, badkameraccessoires en nog veel meer. En natuurlijk in de mooiste badkamerstijlen zoals de industriële badkamer, design badkamer en moderne badkamer. Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom in Blerick.

Houten overkapping

Op zoek naar een prachtige houten overkapping voor in uw tuin?

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een houten overkapping in Venlo e.o. voor uw tuin, terras en oprit.

Een houten overkapping bouwen is altijd maatwerk, net als de offerte. Wij komen daarom graag eerst bij u langs om alles goed op te meten en uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hierbij graag en delen onze ervaringen uit velen naar tevredenheid opgeleverde terrasoverkappingen.

Lees meer over wat wij kunnen betekenen op gebied van een houten overkapping of bereken zelf een prijsindicatie op onze website overkappingvenlo.nl.

Houten Overkapping Arcen

Timmerman gezocht

Ben je opzoek naar een ervaren timmerman in Venlo? Wij helpen je graag.

Timmerman Gezocht Venlo

Tuinhuis laten bouwen

Wij hebben reeds meerdere mooie tuinhuizen mogen bouwen in en rondom Venlo.

Pergola laten bouwen

Wij hebben reeds meerdere pergola’s mogen bouwen in en rondom Venlo.