Aanleg Tuin Venlo

Wij helpen u graag met de aanleg van uw tuin in en rondom Venlo.

Tuin aanleggen in Venlo

Bent u opzoek naar een aanleg tuin Venlo? Of wilt u een terras aanleggen? Of uw oprit opnieuw laten bestraten? Sampers Bouw Begeleiding helpt u graag!

Gras aanleggen

Er zijn 2 soorten manieren om gras aan te leggen in uw tuin. Een manier is het inzaaien van gras, dit kan zowel handmatig als machinaal. Kiest u liever voor graszoden (grasmatten)?  Het voordeel hiervan is dat uw tuin meteen gebruiksklaar is. Er zijn veel stappen in dit proces en deskundigheid is hierbij van groot belang. De grasmatten moeten zorgvuldig worden aangelegd zodat het gras ook daadwerkelijk kan wortelen en er dus een gezond grasveld ontstaat. Ook het aanleggen van gazonsproeiers kunnen wij voor u realiseren. Sampers Bouwbegeleiding kan indien gewenst ook het oude gras verwijderen en afvoeren. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Terras, bestrating en oprit

Wilt u graag uw tuin laten betegelen, een terras of oprit aanleggen? Sampers Bouwbegeleiding voorziet u van deskundig advies en zorgt voor een professionele uitvoering. Zo heeft een terras minder draagkracht nodig dan een oprit waar auto’s op staan. Het transport en het afvoeren van de vrijgekomen grond heeft een groot aandeel in de kosten. Wij proberen hiervoor een passende oplossing te vinden binnen het project. Naast de juiste bestrating en een goede ondergrond, is in sommige gevallen ook een ondersteunende fundering nodig.

Bloembakken / Stapelblokken

Wilt u graag uw tuin leuk aankleden, dan is het plaatsen van bloembakken gemaakt van stapelblokken een goede en gemakkelijke uitkomst. Makkelijk realiseerbaar en in verschillende kleuren te maken. Met stapelblokken kun je ook een afscheiding maken tussen gazon en terras, hierdoor krijg je een heel mooi project. Sampers Bouwbegeleiding komt graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken.

 

Heeft u een vraag

Of wilt u direct een offerte aanvragen voor een tuin aanleg Venlo of een afspraak maken voor een bezichtiging?

Vult u dan in het contactformulier uw gegevens in met uw bericht, eventueel aangevuld met uw telefoonnummer en uw woonplaats.

Wij streven er naar om z.s.m. contact met u op te nemen.

Met vriendelijk groet,

Patrick Sampers

06 2189 5043

Onze werkwijze

Van persoonlijke kennismaking tot aan het opleveren van een project.

Stap 1

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, om uw project te bekijken en te bespreken.
Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf, als over de gewenste planning van uw project. Ook denken wij graag met u mee en zullen U waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Stap 2

Offerte en planning

Wij gaan het project voor u uitwerken en stellen de offerte voor u samen.

Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.

In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Stap 3

Uitvoering project

Conform de afspraken gaan wij aan de slag.

Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd.

Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Stap 4

Oplevering project

Uiteraard lopen wij samen met U de afgesproken werkzaamheden van het project door, waarna wij het project afsluiten.