Dakrenovatie Venlo

Dakrenovatie in Venlo nodig? Wij helpen je graag!

Problemen aan het dak zijn altijd vervelend en kunnen tot nare gevolgen leiden. Lekkages, slijtage, schimmelvorming of verstoppingen zijn onaangename verassingen die uw woongenot behoorlijk teniet kunnen  doen. Ervaart u problemen met uw dak dan is het belangrijk snel te handelen en het probleem zo snel mogelijk te verhelpen, voordat de schade én de kosten oplopen.

Bij Sampers bouw kunt u ook terecht voor dakrenovaties of dakkapel reparatie. Ons professioneel team beschikt over jarenlange ervaring en expertise bij dak reparaties en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat weer veilig en zonder problemen kunt wonen.

We kunnen dakpannen vervangen als deze door de tand des tijds poreus zijn geworden, maar ook als er sprake is van een gebogen dak kunnen wij zorgen voor een vernieuwd recht dak. Wil je graag een deskundig advies? We komen graag bij je langs voor een dakinspectie en het bespreken van de mogelijkheden. 

Wij beoordelen altijd eerst de status van uw dak voordat wij een gedegen advies kunnen geven over de kosten en werkzaamheden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Dakrenovatie Pannendak Venlo

Afspraak inplannen of advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Pannendak renoveren Venlo

Losgeslagen dakpannen naar een storm of vallen er stukjes beton van de nokpannen in uw tuin? 

Maak je dak weer veilig en vertrouwd met de hulp van Sampers Bouw. Wij zijn een full-service bouwbedrijf dat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Ervaar je problemen met je dak en wil je een dakrenovatie uit laten voeren? Een Plat dak renoveren, een dak isoleren, dakkapel reparatie of een dakrenovatie met zonnepanelen? Wij helpen je graag. 

Bel voor het maken van een afspraak bij u thuis. We gaan graag in gesprek om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Aan de hand van ons bezoek ontvang je een offerte op maat.

Is deze naar wens? Dan gaan we na de opdrachtbevestiging direct aan de slag met het plannen van de werkzaamheden en bestellen van de benodigde materialen. 

Dakpannen renovatie

Wij hebben reeds verschillende dakpannen renovaties mogen uitvoeren.  

Onze werkwijze is in ieder project identiek. De werkzaamheden uiteraard op maat. Lees hier onze werkwijze en stappen. 

Voorbereiding

Bezoek aan uw woning 

In dit project hadden we bij de klant tuinrenovatie uitgevoerd. Na een kort gesprek over de woning werd al snel duidelijk dat er ook problemen waren met het dak. De klant vond het een enorme meerwaarde dat we deze werkzaamheden ook konden uitvoeren. Er volgde een uitgebreide inspectie van het dak met een professionele advies en offertebedrag. 

Uitvoering

Aan de slag!

Na goedkeuring van de offerte hebben we de werkzaamheden kunnen inplannen. Omdat dakwerkzaamheden precisie en deskundigheid vraagt hebben we goed gekeken welke mensen het project konden volbrengen. Met 6 professionals zijn we aan de slag gegaan met de voorbereiding en uitvoering, waaronder het plaatsen van stijgers voor optimale veiligheid van onze medewerkers en de werkomgeving. 

In drie dagen tijd hebben we in dit geval het project kunnen afronden. Oude dakpannen eraf, regelwerk en lood vervangen en vervolgens nieuwe dakpannen plaatsen en de zijkanten afwerken met trespa. 

Thuis blijven bij een dakrenovatie of renovatie dakkapel is niet nodig. We werken op het huis en niet binnen. Wij kunnen dan ook altijd aan de slag.

Gebogen dak? Geen probleem. We zorgen voor een recht dak door het vervangen van de gordingen.

Oplevering en nabesprekeing

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook hebben wij nog wat tips en aanvullende informatie kunnen geven over het eventuele onderhoud.