Bouwbedrijf Venlo

Sampers Bouw; jouw bouwbedrijf Venlo.

Sampers Bouw heeft meer dan 10 jaar ervaring in verbouwingen en biedt allerlei diensten en producten gerelateerd aan het verbouwen van je woning of bedrijfslocatie. Wij realiseren jouw verbouwing precies zoals jij dat wilt.

Wij kunnen een aanbouw realiseren, een dakkapel plaatsen, uw zolder verbouwen en nog veel meer.

Bezoek onze showroom in Blerick.

In onze showroom aan De Gruisdonk 8 in Blerick hebben wij allerlei producten voor jouw verbouwing.

Onze showroom is hét vertrekpunt in je zoektocht naar een nieuwe dakkapel of leefruimte. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en producten in ons assortiment.

Enkele populaire diensten van Sampers Bouw gerelateerd aan het verbouwen van je woning zijn: 

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Afspraak inplannen

Direct een afspraak inplannen voor een bezichtiging op locatie of een kijkje in onze showroom?

Plan hier eenvoudig en snel een afspraak door je gegevens achter te laten. Selecteer ook de gewenste datum van de afspraak en we nemen ter bevestiging zo snel mogelijk contact met je op.

Advies nodig?

Wij houden van korte lijnen! 

Heb je een vraag en wil je graag snel antwoord? Bel of WhatsApp ons op onderstaand nummer.

Aanbouw huis

Aanbouw huis gewenst? Bel ons!

Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in verbouwingen, geheel naar ieders wens en budget

Wij helpen graag bij het realiseren van jouw droomhuis! Persoonlijk contact en heldere communicatie staat hierin voorop. Daarom komen we graag een keer bij je langs om de wensen en behoeften in kaart te brengen en de ruimte te bezichtigen. 

Na ons bezoek nodigen wij je graag uit in onze showroom om samen de offerte door te spreken. Is de offerte naar wens, dan kun je bij ons direct de materialen uitzoeken. Wij gaan vervolgens, na het tekenen van de opdrachtbevestiging, direct aan de slag met het inplannen van de werkzaamheden. 

Aanbouw Venlo

Alles voor een geslaagde aanbouw in Venlo

Met een groot netwerk binnen en buiten de regio Venlo kunnen wij oplossing bieden voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Wij hebben een breed assortiment aan producten voor het realiseren van verbouwingen. Of het gaat om de tegels op de vloer of de dakkapel, je vind het bij ons in de showroom! 

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van Sampers Bouw. Bekijk hier onze bouwprojecten en verbouwingen in en rondom Venlo.

Uitbouw woning

Uitbouw woning in Venlo? Bezoek onze showroom in Blerick.

Onze showroom is hét vertrekpunt bij iedere verbouwing. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en producten in ons assortiment. Grote bouwprojecten of verbouwen van uw woonruimte?  Met onze ervaring helpen we je graag op weg in de vele mogelijkheden en producten.

Wij denken in mogelijkheden en adviseren je graag bij de bouw of verbouwing van jouw droomhuis. Bereid je verbouwing goed voor en kom naar onze showroom in Venlo voor inspiratie, ideeën én een goed gesprek.

Uitbouw Venlo

Bij Sampers Bouw ben je aan het juiste adres voor een woning uitbouw in Venlo.

Sampers Bouw heeft een ruim aanbod bouwmaterialen.

Met ruim 10 jaar ervaring en een goot netwerk aan samenwerkingspartners zijn wij in staat om een ruim assortiment aan materialen aan te bieden. Voor elk wat wils én voor ieder budget!

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk!

Wij hebben een breed assortiment aan producten voor de bouw of verbouwing van uw droomhuis. Of het nou gaat om de tegels of de schuifdeuren, je vind het bij ons in de showroom! 

Badkamer Tegels Venlo

Serre aanbouw

Wij realiseren jouw serre aanbouw.

Wil je meer ruimte en licht in huis? Creëer meer woongenot met het realiseren van een serre aanbouw. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en maken de ruimte geheel naar uw wensen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om je plannen met ons te bespreken. 

 

tuinschutting laten plaatsen Venlo

Zolder verbouwen

Zolder verbouwen? Wij helpen jou graag!

Een dakkapel voor extra ruimte of een afscheiding tussen berging en slaapkamer? Verhoog de waarde van je woning door het upgraden van de zolderruimte. Wij denken graag met je mee om van de bergzolder een droomkamer te maken. 

Dakkapellen renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in dakkapellen renovatie in Venlo.

Een dakkapel biedt vele voordelen. Meer licht, meer ruimte, een beter uitzicht en een groter leefoppervlak. Wil je een dakkapel laten plaatsen of een oude dakkapel vervangen? Laat je dan adviseren door Sampers Bouw.  Door onze ervaringen en vele succesvolle dakkapellen renovaties zijn wij de ideale gesprekspartner bij iedere verbouwing.

Aannemer Venlo

Wil je je je woning verbouwen, maar ben je nog op zoek naar een aannemer in Venlo? Kom in contact met Sampers Bouw!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen hebben wij voor iedere woning een passende oplossing. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften zorgen wij voor een renovatie op maat.  

Een persoonlijke kennismaking voor vakmanschap op maat!

Maatwerk begint bij een persoonlijke kennismaking met jou en je woonruimte. Wat zijn je wensen en behoeften? Hoe groot is het oppervlak en wat is de meest logische indeling? Om dit inzichtelijk te maken komen we graag bij je op bezoek. Samen verzamelen we alle informatie die nodig is om jouw droomhuis te realiseren. We zoeken naar passende producten, het juiste design en ruimtebesparende mogelijkheden. Ook kijken we alvast naar een gewenste opleverdatum. Als we alle gegevens compleet hebben ontvang je van ons een offerte op maat. Is deze akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met de planning van de werkzaamheden en het bestellen van het materiaal.

Communicatie is de sleutel!

Tijdens de verbouwing van uw woning blijven we in gesprek. We communiceren duidelijk wat we gaan doen en of alles nog volgens planning verloopt. Bij opleving kijken we gezamenlijk terug op de verbouwing en lopen we samen de afgesproken werkzaamheden door. Ook kijken we naar eventuele aandachtspunten voor onderhoud en geven we overig advies over het onderhoud.

Gericht te werk van A tot Z

Van droom tot werkelijkheid. Sampers Bouw ontzorgt van A tot Z en gaat gericht te werk in ieder project.

Interesse in een offerte? Vul dan ons aanvraagformulier zo compleet mogelijk in. Denk hierbij aan belangrijke informatie en specifieke wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor aanvullende informatie en het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Sampers Bouw

Kennismaking

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk! 

Wij plannen daarom altijd een gesprek op locatie om jouw situatie te bekijken en je wensen door te nemen. We bespreken samen de mogelijkheden van de ruimte, het materiaal en het gewenste design.. Ook denken wij graag met jou mee en zullen we je waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Transparantie en duidelijkheid staat voorop.

Op basis van de kennismaking maken we een offerte op maat. In de offerte maken we de kosten van de werkzaamheden en materialen inzichtelijk. Ook geven we een indicatie van de duur van de werkzaamheden. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de werkzaamheden definitief in.

Uitvoering

Aan de slag!

De afspraken in de offerte zijn leidend voor de start van de verbouwing en de uitvoering van de werkzaamheden. Stapsgewijs gaan we aan de slag met het project. Tijdens het traject is Sampers Bouw je vaste aanspreekpunt. We ontzorgen je van begin tot eind. Mochten er tussentijds vragen zijn? Weet dan dat je met al je vragen bij ons terecht kunt.

Oplevering

Het einde komt in zicht!

Alles is geïnstalleerd en gereed voor gebruik. We lopen samen de ruimte door en kijken of alles volgens afspraak en wens is gerealiseerd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat.

Nabespreking

Een goede samenwerking, het halve werk!

We nemen de tijd om samen terug te kijken op de verbouwing en lopen van begin tot eind de afgesproken werkzaamheden door. Ook voorzien we je nog van extra tips en aanvullende informatie over het benodigde onderhoud. 

Wil je meer weten?