Bedankt

Wij hebben uw bericht ontvangen en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Vraag eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken en een afspraak in te plannen.

Een beller is sneller

Wil je snel een antwoord op jouw vraag? Of direct een afspraak inplannen? Bel of WhatsApp mij op het onderstaande nummer.

Sampers Bouw
Bekijk onze bouwwerken en producten in onze showroom in Blerick.

Bouwbedrijf Venlo

Sampers Bouw is een full-service bouwbedrijf dat jou kan ondersteunen en begeleiden bij kleine tot grote bouwwerkzaamheden. 

Door een groot en sterk netwerk waarbinnen wij samenwerken, kunnen wij je van al jouw woonzorgen ontzien. Daarin denken wij proactief met je mee. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor andere: kleine klusjes, verbouwingen, sloopwerkzaamheden, rioolwerken tot het leggen van vloeren, schilderwerkzaamheden, maar ook het beheren en het onderhouden van gebouwen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

In een vrijblijvend gesprek brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart. Je ontvangt aan de hand van deze inventarisatie een offerte met de werkzaamheden en natuurlijk een kostenindicatie. Na de opdrachtbevestiging gaan we aan de slag om jouw droom te bouwen. Tijdens het gehele traject dragen wij de zorg voor het projectmanagement.

Zo heb je één vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces, daarin vinden wij kwaliteit, transparantie en duidelijke afspraken van groot belang.

Wij leveren kwaliteit waar je op kunt bouwen!

Voor iedere klus, kom ik met mijn bus!

Onze werkwijze

Ieder project is maatwerk en wij komen ook graag op locatie de woonwensen bespreken. Ieder project begint voor ons dus met een persoonlijke kennismaking. 

Gezamenlijk kan alle benodigde informatie worden verzameld en de planning worden besproken. Daarna zullen wij een offerte uitwerken en zodra hierover een akkoord is zal de opdracht definitief worden ingepland. 

Na de uitvoering van het project evalueren wij altijd gezamenlijk de oplevering. Wij lopen met jou de afgesproken werkzaamheden na, eventuele aandachtspunten voor bijvoorbeeld onderhoud en overig advies.

Gericht te werk gaan van A tot Z

Vul ons offerte aanvraagformulier in en deel zo veel mogelijke informatie en wensen. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Sampers Bouw

Kennismaking

Wij komen graag bij jou langs om jouw situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Op basis van deze inventarisatie geven wij een advies, zowel over het werk zelf, als over de gewenste planning van het project. Ook denken wij graag met jou mee en zullen we jou waar mogelijk voorzien van tips en kostenbesparingen.

Offerte en planning

Op basis van de kennismaking stellen we een definitieve offerte op. Dit wordt met jou besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.

Uitvoering

Zoals afgesproken gaan we het project tot uitvoering brengen. Tijdens dit traject fungeert Sampers Bouw als vast aanspreekpunt. Voor alle vragen kun je bij ons terecht. Zo begeleiden wij het project en ontzorgen jou.

Oplevering

Het project komt tot een eind: de oplevering. Wij lopen met jou de afgesproken werkzaamheden na en evalueren onze samenwerking. Zo helpt Sampers Bouw jouw dromen werkelijkheid te laten worden.